Αρχική Σελίδα

Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited

καλής ποιότητας Μετακίνηση κεφαλής στάδιο φώτα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μετακίνηση κεφαλής στάδιο φώτα για τις πωλήσεις
Σας ευχαριστούμε πάντα τόσο πολύ. Είναι πράγματα όπως αυτό που θα με κάνει να μείνω με την επιχείρησή σας όταν χρειάζομαι το φωτισμό.

—— Ben

Γεια, Alin, τα κινούμενες κεφάλια και η ισοτιμία σας μπορέστε φω'τα είναι πολύ δημοφιλής και πωλεί καλά. Θα σας έρθω σε επαφή με στη διαταγή πιό το συντομότερο δυνατόν.

—— Certin Korun

Μοναδικό σχέδιο, υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Χρυσός προμηθευτής, εκτός από με για να κάνει πολύ χρόνο την αγορά! Με βοηθήστε πολύς στην επιχείρηση! Ευχαριστίες!

—— Ο κ. Jemshidbek

Σας ευχαριστώ για την παροχή με υψηλό - τα κοu'φώματα φωτισμού ποιοτικών σταδίων, οι πελάτες μου είπαν τα αποτελέσματα φωτισμού ότι τους είναι πολύ καλά, και ανθεκτικά.

—— Stan Batt

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited
Χαρούμενα Χριστούγεννα και καλή χρονιά 2015 το Πεκίνο παρουσιάζει Εργοστάσιο ΠΑΡΤΕ παρουσιάζει 2016 2015 έκθεση Guangzhou το 2014 Σαγγάη παρουσιάζει 2014 έκθεση Guangzhou ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Φαντασία χρώματος
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 18000000-22000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Ο φωτισμός των οδηγήσεων φαντασίας χρώματος που περιορίστηκε ιδρύθηκε από διάφορους νέους αλλά επαγγελματικούς και πεπειραμένους μηχανικούς φωτισμού στις αρχές του 2007. Σχεδιάζει κυρίως και κατασκευάζει την ενέργεια - κοu'φώματα σκηνικού φωτισμού αποταμίευσης. Αν και ήταν τα προϊόντα και η υπηρεσία νέο, καλής ποιότητάς του προσέλκυσαν τους διαφορετικούς ανθρώπους και οι δύο υπερπόντιοι και εσωτερικοί. Γρήγορα με έναν πολύ καλό τρόπο…

 

Όπως η ανάπτυξη της βιομηχανίας και οι πελάτες ζητούν, χρωματίστε τη φαντασία άρχισε περισσότερα κοu'φώματα φωτισμού έρευνας και κατασκευής υπέρ που κυμαίνονται από το cOem, ODM στο μαρκάρισμα της επιχείρησης. Αν και η φαντασία χρώματος κέρδισε το καλό μερίδιο φήμης και αγοράς στον υπέρ τομέα φωτισμού εσωτερικά και στο εξωτερικό, κρατάμε στην επιδίωξη για έναν καλύτερο τρόπο και για την παροχή των αγαπημένων πελατών μας τα ενημερωμένα προϊόντα φωτισμού. Λόγω του διορατικού οράματός του, εστίαση φαντασίας χρώματος κυρίως στη βιομηχανία φωτισμού των οδηγήσεων συγκεκριμένα συμπεριλαμβανομένων των σκηνικών κοu'φωμάτων, κοu'φώματα πλυντηρίων τοίχων, και ούτω καθεξής.

 

Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited

 

 

 

Με τα έτη ανάπτυξης, η φαντασία χρώματος έχει μεγαλώσει ως κύριοι σχεδιαστής και προμηθευτής φωτισμού των οδηγήσεων σε αυτήν την πιθανή νέα ενεργειακή βιομηχανία. Η φαντασία χρώματος επιμένει επίσης για να καθοδηγηθεί από τις προηγμένες ερευνητικές θεωρίες, τις διοικητικές λύσεις και το ποιοτικό σύστημα ελέγχου, με έναν στόχο που αυξάνεται ως ηγέτης στη βιομηχανία των οδηγήσεων.

 

Ο φωτισμός ΕΠΕ των οδηγήσεων φαντασίας χρώματος ακολουθεί μια προσέγγιση της τελειότητας στο σχέδιο, την κατασκευή, τη δυνατότητα χρησιμοποίησης και τη μετά την πώληση υπηρεσία στις επιχειρησιακές συναλλαγές μας. Η επιχείρηση συμβιβάζει την πολυσύνθετη έρευνά της με το σύστημα ανάπτυξης και άλλο εταιρικό enginery. Κρατάμε πάντα για να καθοδηγηθούμε από το unexceptionable επαγγελματικό πνεύμα και την ακεραιότητα της επιχειρηματικής έννοιας, πελάτης-κεντροθετημένοι σκοποί ανάπτυξης, και να προσπαθήσουμε να καινοτομήσουμε συνεχώς, και να παρέχουμε τους πελάτες μας των περισσότερη τοπ οδηγήσεων ή ενέργεια - κοu'φώματα αποταμίευσης μαζί με τις αποτελεσματικές έγκαιρες θερμές υπηρεσίες. Σήμερα η φαντασία χρώματος έχει αναγνωριστεί ιδιαίτερα και έχει συστηθεί από τις εκατοντάδες και των στην εγχώρια αγορά και παγκόσμιων πελατών που καλύπτουν το μαρκάροντας τομέα ή OEM/ODM λόγω της εννοιολογικής κατανόησής της και της κατοχής προς των οδηγήσεων/την ενέργεια - τεχνολογία αποταμίευσης. Η φαντασία χρώματος εμπορικού σήματός της μεγαλώνει μόνο αρκετών ετών προσπαθειών. Σειρές προϊόντων της φαντασίας χρώματος από SPOT/BEAM των οδηγήσεων 50W/90W/150W, 180W/230W/330W BEAM/SPOT (SHARPY), το ΠΛΎΣΙΜΟ ΤΕΤΡΑΓΏΝΩΝ CREE και την ισοτιμία ΖΟΥΜ, των υπαίθριων/εσωτερικών οδηγήσεων, κ.λπ. Κανένα θέμα που είστε και όπου είστε, εσείς δεν θα ικανοποιήσει από τη φαντασία χρώματος εάν μόνο ένα προσάρτημά μας που είναι με σας.

 

Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited

Sochi 2014 ολυμπιακή τελετή έναρξης χειμερινών αγώνων

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Alin zhu

Τηλ.:: 86-20-8499- 2310

Φαξ: 86-20-8499-2306

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

οδήγησαν φωτισμό σκηνής

Το ζουμ 19pcs * 15W οδήγησε την κινούμενη επικεφαλής συναυλία πλυσίματος/το ανοικτό κόκκινο πράσινο μπλε γαμήλιων σκηνών

Ενεργοποιημένο κινούμενο επικεφαλής φως ακτίνων των ασύρματων οδηγήσεων Systerm ήχος με το άσπρο μίνι σκηνικό φως

4 κεφάλια φωτισμός σκηνών των οδηγήσεων RGBW 4 -1 που κινεί το επικεφαλής φως ακτίνων για τη συναυλία/το θέατρο

Μετακίνηση κεφαλής στάδιο φώτα

Κινούμενα επικεφαλής αποτελέσματα φωτισμού Gobo φω'των σκηνών των ασύρματων οδηγήσεων συναυλίας για Disco και τη λέσχη

Άσπρο σημείο κατοικίας αργιλίου που κινεί τα επικεφαλής κοu'φώματα σκηνικού φωτισμού σκηνικής ελαφριά τελετής

19pcs * 15W οδήγησε το γάμο ζουμ πλυσίματος που κινεί τα επικεφαλής σκηνικά φω'τα με την επίδραση ακτίνων

Par οδήγησε να φώτων

Η ισοτιμία των κόκκινων πράσινων μπλε RGB οδηγήσεων ζουμ μπορεί έξοχος φωτεινός φορητός σκηνικός φωτισμός φω'των

Στεγανοποιήστε ισοτιμία 18 * 15W 5 -1 οδηγήσεων μπορεί μικρός επαγγελματικός σκηνικός φωτισμός φω'των

Σκηνικά φω'τα πλυσίματος τοίχων ισοτιμιών των οδηγήσεων υψηλής δύναμης RGBWA για Disco/το Κόμμα/το γάμο

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας οδήγησαν φωτισμό σκηνής προμηθευτής. © 2014 - 2020 stage-led-lights.com. All Rights Reserved.